Gjeni pajisjet e duhura për zyrën e re
Ne kemi një tavolinë dhe karrige, por cilin PC të vendosim? Po ekrani dhe tastiera?

Ne jemi duke qëndruar para tryezës bosh të vendit tonë të ri të punës në shtëpi ose në zyrë. Çfarë hardueri duhet të vendosim për të qenë në gjendje të punojmë sa më produktivisht të jetë e mundur – përveç një Kubi Rubik dhe një fotografie të njerëzve më të dashur në jetë? A duhet të përdorim dy ekrane, të blejmë një Macbook të shtrenjtë dhe të shtojmë kuti? Cilin maus dhe cilën tastierë duhet të përdorim? Këtu është udhëzuesi ynë se cili pajisje përshtatet më mirë në zyrë.