• 13:50
  • E diel
  • 21.04.2024
  • net@faqe.net

Kush jemi ne?

Një ekip i ri, vizionar dhe guximtar që nuk njeh kufij. Fleksibiliteti i lartë, kreativiteti, besueshmëria dhe angazhimi edhe jashtë orarit të punës dëshmojnë për pasionin dhe përkushtimin tonë, të cilin ne jemi shndërruar në një profesion. Kënaqësia e klientit dhe kërkesat e larta për veten na dallojnë në të gjitha fushat! Agjensia jonë eshte themeluar në vitin 2014, agjensia jonë e internetit tani është me përvojë dhe kompetent kontakti si për krijimin e faqeve në internet, aplikacionet, marketingun dhe median dixhitale, si në rajon, ashtu edhe në të gjithë Botën. Ne punojmë individualisht dhe me vëmendje në detaje mbi projektin tuaj dhe jemi të kënaqur vetëm kur jeni.

Pse me ne?

Ne krijojmë përvoja emocionale si dhe rezultate me cilësi të lartë që frymëzojnë të qëndrueshme! Ne kemi punuar me specialistë me përvojë për shumë vite për të qenë në gjendje të mbulojmë një gamë të gjerë shërbimesh. Gjithmonë krijues, gjithmonë 100% për ju!

Çfarë ofrojmë ne?

Ne ju ofrojmë shërbim nga dora e parë. Lista jonë e shërbimeve përfshin zhvillimin e uebit, krijimin e dyqaneve në internet, zhvillimin e logos, zbatimin e dizajnit të korporatave, zbatimin e projekteve të shtypura dhe botuese, trajnime, optimizimin e motorëve të kërkimit dhe shumë më tepër. Kurseni kohën tuaj të çmuar për biznesin tuaj thelbësor.

E themeluar në vitin 2009, agjensia jonë e internetit tani është një person me përvojë dhe kompetent kontakti si për krijimin e faqeve në internet, aplikacionet, marketingun dhe median dixhitale, si në rajon, ashtu edhe në të gjithë Gjermaninë. Ne punojmë individualisht dhe me vëmendje në detaje mbi projektin tuaj dhe jemi të kënaqur vetëm kur jeni.