Përparësitë e një faqe në internet 6 arsye pse kompania juaj ka nevojë për një uebfaqe të mirë.

Ka mjaft arsye pse një kompani ka nevojë për një faqe në internet. Sidoqoftë, 44 përqind e bizneseve të vogla ende nuk janë të përfaqësuar në Internet me ndërmarrjen e tyre.

Surprizë: Më shumë se gjysma e sipërmarrësve pa një uebfaqe në internet besojnë se nuk kanë nevojë për praninë e tyre në internet.

Një figurë tjetër tregon se përpjekja ia vlen: 93 përqind e sipërmarrësve me nje uebfaqe të internetit janë të kënaqur me praninë e tyre dixhitale. Në të njëjtën kohë, megjithatë, ata gjithashtu shohin hapësirë ​​për përmirësim. Ata deklarojnë se kanë probleme me klientët te ri dhe hapjen e kanaleve të reja të shitjes për kompaninë e tyre. Për më tepër, shumë prej tyre marrin kërkesa përmes faqes në internet që nuk përputhen me punën e kompanisë së tyre.

Arsyeja 1: Një faqe në internet i bën klientët të vetëdijshëm për kompaninë tuaj.

Ata që duan të blejnë diçka ose janë në kërkim të një ofruesi të shërbimit, shpesh kërkojnë në internet sot. Kompanitë faqet e të cilave shfaqen në Google kanë karta më të mira për të tërhequr klientët. Dhe nëse nuk keni një faqe interneti profesionale, ju mund të humbni klientët në konkurs.

Konsumatorët e kënaqur gjithashtu thjesht mund të dërgojnë miq dhe të njohur një lidhje në faqen fillestare të kompanisë nëse dëshirojnë ta rekomandojnë kompaninë te të tjerët.

Arsyeja 2: Ndërmarrja juaj mund të arrihet në çdo kohë përmes një faqe interneti.

Fushatat reklamuese i bëjnë vetëm informacionet dhe mesazhet e një kompanie të arritshme për publikun e gjerë me një njoftim të shkurtër. Një faqe në internet është e ndryshme: Pasi të krijohet, ajo mund të arrihet në çdo kohë. Për shembull, klientët mund të zbulojnë rreth orës kur një dyqan është i hapur, çfarë ofron apo si mund ta arrijë atë më së miri.

Konsumatorët gjithashtu mund të marrin përshtypje dhe pyetje në çdo kohë. Sepse, ndryshe nga telefoni, një kompani gjithmonë mund të arrihet me email.

Arsyeja 3: Një faqe në internet ofron hapësirë ​​për informacion të plotë.

Nga historia e ndërmarrjeve deri tek shërbimet e deri te referencat dhe fotot: kompanitë kanë shumë për të treguar. Megjithatë, hapësira është e kufizuar për reklama, pika radio ose posterë. Nga ana tjetër, kompanitë mund të japin të gjitha informacionet që janë të rëndësishme për ta në një faqe interneti. Sidomos në rastin e produkteve ose shërbimeve që kërkojnë shpjegime, kjo ofron mundësinë për të paraqitur në detaje të gjitha avantazhet e ofertës. Kjo gjithashtu mund të bëhet në broshura ose katalogje të trashë me shkëlqim – por ato janë shpejt të vjetra dhe për këtë arsye pakrahasueshëm më të shtrenjta.

Arsyeja 4: Një uebfaqe e mirë e bën kompaninë tuaj të duket moderne.

Për shumë klientë, faqja e internetit e një kompanie është pika e parë e kontaktit me një kompani. Nëse doni të bëni një përshtypje të mirë të parë, duhet të keni një prezencë të rregullt dhe bashkëkohore në internet. Nëse një kompani nuk ka ose një faqe interneti plotësisht të vjetëruar, klienti mund të hiqet.

Arsyeja 5: Ju lehtë mund të komunikoni risitë përmes një faqe në internet.

Asgjë nuk mbetet ashtu siç është në kompani për një kohë të gjatë. Qoftë ofertat e reja, personat e kontaktit të ndryshuar apo koha e hapjes së zgjatur: Ju mund t’i informoni klientët në lidhje me risitë e tilla përmes faqes elektronike të kompanisë. Nëse faqja është krijuar me një sistem të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) si WordPress, Joomla ose Contao, sipërmarrësit madje mund të bëjnë vetë ndryshime të thjeshta të tekstit. Kjo kursen kostot për një ofrues të shërbimit.

Arsyeja 6: Një faqe interneti mund të përdoret si një kanal shtesë i shitjeve.

Kushdo që integron një dyqan online në faqen e tij të internetit krijon një kanal krejtësisht të ri shitje për produktet e tyre. Kjo u ofron tregtarëve vendas mundësinë për të zgjeruar zonën e tyre si për shembull: Ata gjithashtu mund të përdorin internetin për të arritur klientët jashtë rajonit, shtetit – apo edhe në të gjithë botën.