Ekipi ynë i zhvillimit zbaton vazhdimisht atë që hartojmë së bashku. Ne mbështetemi në menaxhimin e projekteve të shkathëta dhe integrimin e vazhdueshëm dhe proceset e vendosjes për të siguruar një proces të qetë zhvillimi.

  • Integrimi i sistemeve të menaxhimit të përmbajtjes si WordPress, TYPO3 ose Shopware
  • Zhvillimi i aplikacioneve në internet
  • Konsulencë për IT
  • Optimizimi i celularit
  • Dizajn të përgjegjshëm
  • Kontrollim i cilësisë
  • Teste të automatizuara