E-Mail Marketing

Ne krijojmë një përzierje të sofistikuar të krijimit dhe analizës së përdoruesit të drejtuar nga të dhënat. Klientët tanë marrin motive reklamash të optimizuara në performancë, përmes kanaleve, platformave dhe …

Technologie & CMS

Ekipi ynë i zhvillimit zbaton vazhdimisht atë që hartojmë së bashku. Ne mbështetemi në menaxhimin e projekteve të shkathëta dhe integrimin e vazhdueshëm dhe proceset e vendosjes për të siguruar një proces të qetë zhvillimi.

SEO-Optimierung

Bëhuni të suksesshëm ose edhe me te suksesshëm në internet: Qoftë në tregtinë elektronike, dyqanet në internet, në fushën e blogut editorial ose në biznesin e korporatave: blerja e klientëve dhe besnikëria e klientit janë shumë të rëndësishme në këto kohë.

Përveç këshillave profesionale, strategjisë individuale dhe zbatimit të sigurt, një rritje e qëndrueshme e trafikut garanton shitjet dhe gjenerimin e plumbit. Ne ju ndihmojmë të përmirësoni strategjinë tuaj të SEO dhe të rrisni trafikun organik në faqen tuaj të internetit.

Social Media

Numri në rritje i hulumtimeve dhe postimeve në temat e ndryshme në të gjitha kanalet dixhitale tregon se aktorët në industrinë e tyre e kane te vështirë se mund të mbyllen nga këto kanale nëse dëshirojnë të komunikojnë me sukses.

Komunikimi përmes Facebook, YouTube dhe Co. hap shumë mundësi, veçanërisht për prodhuesit në industrinë jo-Informatike. Gjithashtu esht e mundur që ofruesit ne sektoret të ndryshme të përfitojnë në një afat të gjatë nga avantazhet e rrjeteve sociale.

Content Marketing

Ne krijojmë një përzierje të sofistikuar të krijimit dhe analizës së përdoruesit të drejtuar nga të dhënat. Klientët tanë marrin motive reklamash të optimizuara në performancë, përmes kanaleve, platformave dhe formateve të reklamave me një zë të markës uniforme dhe një eksperiencë të qëndrueshëm.

Ne ju ofrojmë të dhëna dhe njohuri mbi preferencat dhe motivimet e klientit dhe krijojmë një përmbajtje bindëse dhe efektive me të cilën mund të arrini qëllimet e biznesit tuaj.

Strategji dixhitale

Përdorni potencialin e produkteve dhe shërbimeve dixhitale në kompaninë tuaj.
Nga transformimi dixhital në përmirësimin gradual, ne zotërojmë kompleksitetin e ofrimit të produkteve digjitale. Ne kemi njohuri dhe përvojë për të identifikuar sfidat tuaja kryesore, t’i zgjidhim ato dhe të përfitojmë nga mundësitë e papara dhe te pazbuluara.