• 0:25
 • E premte
 • 14.06.2024
 • net@faqe.net

Produktet

Cilat janë Produktet tona për ju?

 • Produktdatenmanagement (PDM)
  Si të dhënat CAD, kontratat, të drejtat, modelet, shfaqjet ose listat e pjesëve – një PDM sjell rend dhe strukturë në të dhënat e produktit tuaj!Një produkt krijon shumë të dhëna dhe informacione të produktit (vizatime, toleranca, modele, materiale, etj.) […]
 • Online-Shop-Systeme (OSS)
  Online-Shop-Systeme (OSS)
 • Content-Management-Systeme (CMS)
  WordPress Joomla! TYPO3 Drupal Moodle Mahara …
 • Sistem i faturimit
  Sistem i faturimit
 • Customer-Relationship-Management (CRM)
  Customer-Relationship-Management (CRM) sisteme jane Kujdesi ndaj klientit. Nje CRM sistem përshkruan orientimin e qëndrueshëm të një kompanie drejt klientëve të saj dhe modelimin sistematik të proceseve të marrëdhënieve me klientët. Dokumentacioni shoqërues dhe menaxhimi i marrëdhënieve me klientin është një […]