Netflix në rritje me numrat në rritje të përdoruesve

Netflix ka rritur vazhdimisht numrat e tij gjatë tremujorit të fundit. Shërbimi i transmetimit kishte pothuajse 6 milionë abonentë të rinj nga prilli deri në qershor. Netflix tani ka rreth 240 milionë klientë që paguajnë. Kjo mund të jetë për shkak se Netflix ka qenë duke goditur ndarjen e llogarive të përdoruesve për mjaft kohë. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, modelet e reja, më të lira të abonimit ka të ngjarë të kenë tërhequr klientë të rinj. Një vit më parë, Netflix kishte humbur klientët dhe kishte regjistruar pothuajse një milion më pak abonime me pagesë në atë kohë.