ALL-NEWS

Customer-Relationship-Management (CRM)

Customer-Relationship-Management (CRM) sisteme jane Kujdesi ndaj klientit. Nje CRM sistem përshkruan orientimin e qëndrueshëm të një kompanie drejt klientëve të saj dhe modelimin sistematik të proceseve të marrëdhënieve me klientët. …

E-Mail Marketing

Ne krijojmë një përzierje të sofistikuar të krijimit dhe analizës së përdoruesit të drejtuar nga të dhënat. Klientët tanë marrin motive reklamash të optimizuara në performancë, përmes kanaleve, platformave dhe …

Produktdatenmanagement (PDM)

Si të dhënat CAD, kontratat, të drejtat, modelet, shfaqjet ose listat e pjesëve – një PDM sjell rend dhe strukturë në të dhënat e produktit tuaj!Një produkt krijon shumë të …

Technologie & CMS

Ekipi ynë i zhvillimit zbaton vazhdimisht atë që hartojmë së bashku. Ne mbështetemi në menaxhimin e projekteve të shkathëta dhe integrimin e vazhdueshëm dhe proceset e vendosjes për të siguruar një proces të qetë zhvillimi.

SEO-Optimierung

Bëhuni të suksesshëm ose edhe me te suksesshëm në internet: Qoftë në tregtinë elektronike, dyqanet në internet, në fushën e blogut editorial ose në biznesin e korporatave: blerja e klientëve dhe besnikëria e klientit janë shumë të rëndësishme në këto kohë.

Përveç këshillave profesionale, strategjisë individuale dhe zbatimit të sigurt, një rritje e qëndrueshme e trafikut garanton shitjet dhe gjenerimin e plumbit. Ne ju ndihmojmë të përmirësoni strategjinë tuaj të SEO dhe të rrisni trafikun organik në faqen tuaj të internetit.

Social Media

Numri në rritje i hulumtimeve dhe postimeve në temat e ndryshme në të gjitha kanalet dixhitale tregon se aktorët në industrinë e tyre e kane te vështirë se mund të mbyllen nga këto kanale nëse dëshirojnë të komunikojnë me sukses.

Komunikimi përmes Facebook, YouTube dhe Co. hap shumë mundësi, veçanërisht për prodhuesit në industrinë jo-Informatike. Gjithashtu esht e mundur që ofruesit ne sektoret të ndryshme të përfitojnë në një afat të gjatë nga avantazhet e rrjeteve sociale.

Content Marketing

Ne krijojmë një përzierje të sofistikuar të krijimit dhe analizës së përdoruesit të drejtuar nga të dhënat. Klientët tanë marrin motive reklamash të optimizuara në performancë, përmes kanaleve, platformave dhe formateve të reklamave me një zë të markës uniforme dhe një eksperiencë të qëndrueshëm.

Ne ju ofrojmë të dhëna dhe njohuri mbi preferencat dhe motivimet e klientit dhe krijojmë një përmbajtje bindëse dhe efektive me të cilën mund të arrini qëllimet e biznesit tuaj.